Produkty dla konserwa toreb (1)

Posiłki w opakowaniach próżniowych

Posiłki w opakowaniach próżniowych

Posiłki pasteryzowane w próżniowych opakowaniach o różnorodnym asortymencie i smakach. Przykłady posiłków: MAKARON Z GRZYBAMI I KIEŁBASĄ W SOSIE ŚMIETANOWYM Składniki: makaron z pszenicy durum, cebula, grzyby (pieczarki), kiełbasa, śmietana, zioła, przyprawy. ZIEMNIAKI Z KURCZAKIEM W SOSIE SATSEBELI Składniki: ziemniaki, kurczak, kukurydza, marchew, papryka, groszek, szparagi, fasolka szparagowa, cebula, seler, sos Satsebeli, zioła. DUSZONE ZIEMNIAKI Z RYBĄ I WARZYWAMI Składniki: ziemniaki, filet z dorsza, kukurydza, marchew, papryka, groszek, szparagi, fasolka szparagowa, cebula, seler, sos Satsebeli, zioła. Termin przydatności wszystkich posiłków: 2 miesiące w temperaturze do 20 °C (68 °F)